• Tisztább energia a tisztább világ számára

  SolarGroup Ügyfélszolgálat
  Mindig a rendelkezésére állunk!

 • Tisztább energia a tisztább világ számára

  SolarGroup Ügyfélszolgálat
  gyors és megbízható segítséget nyújt.

Segítségre van szüksége?
Itt megtalálhatja.

Segítségre van szüksége? Itt megtalálhatja. Kérem töltse ki az alábbi űrlapot és rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.

Termék adatok

Garancia

Kapcsolati adatok

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, valamint a Google Adatvédelmi Irányelve és a Szolgáltatási Feltételek érvényesek.

Rólunk

Rólunk

Solargroup Energy Cégcsoport: A zöld energia élharcosai, Fronius szakértőkkel

A Solargroup Energy Cégcsoport több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a napelemes rendszerek telepítése terén, és elkötelezett a zöld energia népszerűsítése mellett. Székhelyünk Békéscsabán található, de szervíz szolgáltatásainkkal az egész országot lefedjük.

Miért válasszon minket?

 • Tapasztalat és szakértelem: Cégünk az elsők között kezdett napelemes rendszerekkel foglalkozni Magyarországon, így széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk.
 • Fronius szakértők: Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunkban Fronius által képzett és minősített szakemberek dolgoznak, akik a legújabb technológiákkal és módszerekkel vannak tisztában.
 • Minőségi termékek: Kizárólag a prémium kategóriás Fronius invertereket forgalmazzuk, amelyek a megbízhatóság és a hatékonyság garanciái.
 • Garancia és szerviz: Minden rendszerünkre garanciát vállalunk, és folyamatos szervizszolgáltatást biztosítunk, beleértve a Fronius inverterek karbantartását és javítását is.
 • Elkötelezettség a zöld energia iránt: Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a napelemes rendszerek előnyeit, és hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb jövőhöz.

Fronius inverter szerviz: Gyors és szakszerű megoldás

Probléma az inverterrel? Bízza ránk! Szakértő csapatunk a helyszínre siet, hogy gyorsan feltárja a hiba okát. Korszerű műszerekkel végzett diagnosztikával pontosan meghatározzuk a probléma forrását. Legyen szó kisebb hibáról vagy komolyabb meghibásodásról, a javítást szakszerűen elvégezzük. Célunk, hogy napelemes rendszere mielőbb újra optimálisan működjön. Bízza Fronius inverterét szakértő kezekre!

0

Kliens

0

Megoldott Hiba

Raktár

H-5600 Békéscsaba, Berényi út 139.

Nyitva: hétfőtől péntekig 8-15 óráig

Iroda

H-5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 42.

Nyitva: hétfőtől péntekig 8-16 óráig

Telefonszám

Kis Dévald szerviz technikus:

+36 20 310 9435

Email

Kis Dévald szerviz technikus:

devald.kis@solargroup.hu